KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra pedagogiczna

Kadra Pedagogiczna Publicznej Szkoły Podstawowej w Glinniku w roku szkolnym 2020/2021

  • magister  Żmuda Edyta – dyrektor szkoły, wychowanie fizyczne w kl. VII - VIII
  • mgr Baldiszak Małgorzata – edukacja dla bezpieczeństwa w kl. VIII
  • mgr Borek Grażyna – edukacja wczesnoszkolna w kl. II, wychowanie do życia w rodzinie, gimnastyka korekcyjna
  • mgr Bryś Magdalena – przyroda, biologia, geografia, chemia, wychowawca w kl. VII,  świetlica
  • mgr Czajkowska – Wałęsa Dominika – język niemiecki w kl. IV – VIII, wychowawca w kl. IV
  • mgr Dwornik Irena –  muzyka w  kl. IV – VII
  • mgr Kaniewski Piotr – informatyka, technika
  • mgr Kotynia Marzena - edukacja wczesnoszkolna w kl. III,  język angielski w kl. I – III, zajęcia rewalidacyjne
  • mgr Kozioł Andrzej - wychowanie fizyczne w kl. VI
  • mgr Krześniewska Marta – edukacja wczesnoszkolna w kl. I, logopeda
  • mgr Miazga - Krysakowska Anita – pedagog szkolny, doradztwo zawodowe w kl. VII – VIII, świetlica
  • mgr Muszyńska Anna – matematyka, wychowawca w kl. VIII
  • mgr Polus Agnieszka – religia, plastyka, zajęcia rewalidacyjne
  • mgr Romaldowska Monika - język angielski w kl. IV – VIII, historia w kl. IV, wychowawca w kl. VI, wiedza o społeczeństwie w kl. VIII
  • mgr Schab Urszula – chemia w kl. VII – VIII, zajęcia wyrównawcze, nauczanie indywidualne
  • mgr Smolarek Małgorzata – język polski, wychowawca w kl. V
  • mgr Sowik Rafał - historia w kl. V – VIII
  • mgr Staszewska Anna – fizyka w kl. VII –VIII
  • Wiśnik Natalia – nauczyciel wspomagający
  • mgr Zimnicka Beata - zajęcia wyrównawcze, nauczanie indywidualne
  • mgr Żmuda Wiesław - wychowanie fizyczne w kl. IV – V, zajęcia rekreacyjno – sportowe w kl. III